07.05.2012

 

УВАГА!
Виставка екзотичних та декоративних птахів, що була запланована на 19-20 травня 2012 р. у «Київському міському Будинку природи»,
ВІДМІНЯЄТЬСЯ!

Докладніше >>>>>

Дорогі друзі, всі хто хотів прийняти будь-яку участь у виставці!

Нам дуже хотілося зустрітися з Вами в ці травневі дні, створити всім святковий настрій, подарувати можливість спілкування з однодумцями і познайомити з дивовижними створіннями природи - екзотичними та декоративними птахами, однак адміністрацією «Київського міського Будинку природи" було прийнято рішення про проведення їх власного заходу  проігнорувавши всі попередні домовленості і не попередив нас заздалегідь.
Дякуємо всім за щіру зацікавленність нашими виставками та бажання прийняти безпосередню участь, а також у семінарі що планувався з участю  О.Якушевої «Амадини - крилаті самоцвіти».
Ми дуже цінуємо Вас і сподіваємося, що тимчасові негаразди не зіпсують нашого подальшого співробітництва.

ВГО «ZООСВІТ» прийняло рішення, що експертиза птахів пройде в рамках іншого, запланованого нами, заходу що відбудеться 17 червня в м. Бориспіль.
Це «ВИСТАВКА-ПРОДАЖ ЕКЗОТИЧНИХ, ДЕКОРАТИВНИХ ПТАХІВ ТА ДРІБНИХ ХАТНІХ ТВАРИН»
На виставці заводчики зможуть не лише продемонструвати тварин і птахів свого розведення, але також знайти майбутніх власників молодняку. Любителям птахів і тварин надасться можливість залучити  до свого захоплення нових шанувальників, встановити ділові і дружні контакти.
Відвідувачі зможуть не лише помилуватися екзотичними дивними створіннями, а й придбати собі улюбленця. Надасться можливість поспілкуватися з фахівцями різних напрямків і отримати кваліфіковану консультацію.
Запрошуємо всіх взяти участь в цьому заході!

Семінар О.Якушевої «Амадини - крилаті самоцвіти» відбудеться у жовтені 2012, він буде приурочений до Всеукраїнського чемпіонату птахів.
 

Приносимо свої щирі вибачення за те, що сталося таке непорозуміння.