10.02.2012

Друзі! 

Якщо Ви є фахівцем у своїй галузі птахівництва, дрібного або декоративного тваринництва - ми зацікавлені у співпраці з Вами! 
Якщо Ви володієте багатим досвідом та широким спектром професійних навичок і готові ділитися ними з меньш досвідченими любителями тварин і птахів - ми зацікавлені у співпраці з Вами! 
Якщо Ви відчуваєте в собі сили розвивати та популяризувати свою улюблену справу - ми зацікавлені у співпраці з Вами та отриманні інформації про Ваші цікаві ідеї. 
 
ВГО «ZООСВІТ» відкритий для співпраці з талановитими заводчиками-практиками, що прагнуть до професійного росту і зацікавлені проводити навчання за напрямами які представлені в нашій організації. 
Також ми з задоволенням розглянемо Ваші пропозиції що до роботи Департаментів, організації курсів, проведення спеціалізованих семінарів, підготовці фахівців в певних галузях нашої діяльності. 
 
Запрошуємо до співпраці авторів що пишуть статті, інтереси і практична діяльність яких збігаються з профілем ВГО «ZООСВІТ», для підвищення освідченності населення України в сфері утримання та розведення різних хатніх тварин і птахів. 
 
Якщо Вас зацікавила можливість співпраці - звертайтеся:
 
Ел. пошта: іnfo@zoosvit.org.ua
Тел.: +38 (066)3828120